Undgå Koda

Mange tænker: “Kan man undgå at betale til Koda?”. Som udgangspunkt skal der betales til Koda hvis man afspiller musik hvor der er offentligt adgang. Det vil sige at du gerne må afspille musik på kontoret, køkkenet, lageret eller andre steder hvor der ikke er offentligt adgang.

Som eksempel må lagerpersonalet gerne høre radio hele dagen uden der afregnes til Koda. Det samme gælder i kantine eller køkken hvor det kun er medarbejdere der har adgang.

Hvorfor betale dyre afgifter hvis man kan undgå det.

Du kan kun undgå at skulle betale til Koda og Gramex såfremt du vælger en løsning fra os, eller en lignende udbyder. Men pas på!. Det meste af det den musik der kan findes på internettet under ”afgiftsfri” musik eller ”royalty free music”, er ikke lovlig at afpille offentligt i Danmark og Europa uden betaling til Koda/Gramex. Free Store Music og RadioSparx har brugt flere år med juridisk bistand fra advokater med speciale i rettigheder for at opnå en sikker løsning. Vi afspiller i dag vores musik i tusindevis af butikker i Danmark samt resten af verden.

Vi har desværre set eksempler på virksomheder der har solgt musikløsninger der hævdede at være ”afgiftsfri musik”, uden dette faktisk var tilfældet, hvorefter kunden har fået præsenteret en regning fra Koda på hundredetusindevis af kroner, og endda regninger fra Koda i millionklassen.

Prøv vores løsning gratis i 14 dage