Salgs og Betalingsbetingelser

Læs betingelserne grundigt
 

Følgende standardvilkår gælder for alle abonnementer vedrørende adgang til www.free-storemusic.com hos Free Store Music ApS, CVR 34 59 17 25. Vilkårene udgør en integreret del af enhver abonnementsaftale mellem Kunden og Free Store Music og kan altid ses på www.freestoremusic.dk.

Salgs- og betalingsbetingelser

Alle Free-Store Music / RadioSparx Scandinavia´s ydelser betales med elektronisk betalingskort. Oplysninger om de kort, der accepteres findes på vores hjemmeside (www.freestoremusic.dk). Det er en forudsætning for Aftalen, at Kunden har et accepteret kreditkort.

Kundens betalingskortoplysninger registreres og opbevares af en tredjepart, der er godkendt efter internationale sikkerhedsstandarder (PCI).

Free-Store Music / RadioSparx normale abonnementsperioder gælder fra oprettelsesdato og fornyes automatisk med det betalingsinterval der er valgt ved aftalens indgåelse.

Free-Store Music / RadioSparx trækker så vidt muligt betaling på den første dag i hver abonnementsperiode. Her afregnes alle Kundens abonnementers abonnementsydelser forud.

Når et abonnement oprettes, så trækkes første betaling straks.

Ved alle betalinger fremsendes faktura til Kunden via e-mail. Aktuelle og historiske fakturaer kan desuden hentes ved login på Free-Store Music / RadioSparx´s hjemmeside.

Hvis en transaktion fra Kundens betalingskort ikke kan gennemføres, forbeholder Free-Store Music / RadioSparx sig ret til at suspendere de berørte abonnementer.

Korttyper

Free-Store Music / RadioSparx Scandinavia modtager Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY, JCB.

SÆRLIGE KRITERIER FOR BETALINGSKORT

Maestro
Det er IKKE muligt at tilbyde abonnementsbetaling på Maestro kort.

VISA ELECTRON

Kortet kan som udgangspunkt kun bruges i den fysiske handel, men enkelte udstedere tillader e-commerce transaktioner. Selvom kortet kan benyttes til e-commerce transaktioner, er det IKKE sikkert at udsteder (banken) tillader abonnementsbetaling (tilbagevendende betalinger) med kortet. Det kan give en situation, hvor den første transaktion går godt, men den/de efterfølgende bliver afvist. Vi har desværre ikke mulighed for at oplyse, hvilke Visa Elektron kort, som har mulighed for abonnementsbetaling og henviser til kortudsteder (banken).

Ved bestilling af musikabonnement fremsendes login information til den angivne mailadresse, og musikabonnement aktiveres med det samme.

Fortrydelsesret

Ved køb over Internettet har du som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret.

Ændringer

Free-Store Music / RadioSparx kan foretage ændringer i priser og vilkår med 30 dages varsel. Ændringer varsles i e-mail og på FreeStore Music.dk / RadiosSparx.dk

Sker der ændringer, som kun er til Kundens fordel, kan de træde i kraft uden varsel.

Opsigelse og ophør af Aftalen

Kunden kan til enhver tid opsige et, flere eller alle sine abonnementer. Hvis Kunden opsiger alle abonnementer ophører aftalen. Opsigelsen effektueres ved udgangen af den igangværende abonnementsperiode (typisk den igangværende kalendermåned).

Opsigelsen skal ske via FreeStore Music.dk / RadioSparx.dk hjemmeside.

Free-Store Music / RadioSparx kan ophæve Aftalen uden varsel, hvis Kunden har misligholdt Aftalen.

Ved ophør af Aftalen, skal kunden eventuelt returnere musikafspiller, hvis en sådan er stillet til rådighed i forbindelse med abonnement.

Modtages afspiller ikke retur efter 14 dage efter ophør af abonnement, er Free-Store Music / RadioSparx berettiget til uden varsel at fakturerer Kunden for musikafspiller.

Kvittering

Kvitteringen for købet sendes til den indtastede e-mail adresse. Kunden er selv ansvarlig for at de indtastede oplysninger er korrekte.

Kriterier for abonnementstræk
Før et træk via betalingskort kan forekomme, skal kortoplysninger stemme over ens med PBS’ kortdatabase. Betalingskortet skal være aktivt og det skal være muligt at gennemføre en transaktion på abonnementsbeløbet. Betalingskortet som benyttes til abonnementstræk, skal kunne lave transaktioner via Internettet.

Opdatering af kortdata

Kortdata kan opdateres ved at logge ind på Freestoremusic.dk / Radiosparx.dk og vælge ”Brugerprofil” – ”Autoriser betalingskort”.

Kunden er til enhver tid selv ansvarlig for at kortdata er korrekte. Overholdes dette ikke kan Free-Store Music / RadioSparx uden varsel inaktivere/afslutte abonnementet.

Overdragelse

Kunden kan ikke, uden forudgående skriftlig tilladelse fra Free-Store Music / RadioSparx, overdrage Aftalen til en ny Kunde.

Free-Store Music / RadioSparx kan til enhver tid overdrage Aftalen eller dele heraf til et med Firmafon koncernforbundet selskab, eller som et led i en samlet overdragelse af Firmafons aktiviteter til tredjemand.

TAK fordi du har valgt Free Store Music og Radio Sparx Scandinavia!

Vi vil gerne hjælpe dig til bedre resultater

Kontakt os og få en uforpligtende snak eller tilbud på en unik musikløsning, der kan skræddersyes til at passe til din butik, forretning eller virksomhed.