Unik musiktjeneste til erhverv

RadioSparx er repræsenteret i Skandinavien samt resten af verden. I Skandinavien og de baltiske lande, ejes brandet ”RadioSparx Scandinavia” af Free Store Music.

Hos RadioSparx Scandinavia får du adgang til et hav af musikkanaler, der spænder over en bred vifte af genrer og musikkategorier. Vi har uden sammenligning markedet største portal med afgift-fri musik, hvor du ikke skal betale afgift til Koda og Gramex. Vores løsning er som en af meget få tjenester med afgift-fri musik, godkendt hos Koda.

Vi tilbyder p.t. 275 forskellige musik-genre kanaler, der består af musik der dækker ethvert behov for baggrundsmusik til butikker, cafeer, restauranter, autohuse, byggemarkeder med mere, og samtidig til en meget attraktiv pris.

Vores løsning egner sig specielt til kædebutikker som har behov for central styring af musikindhold, reklamespots og egne budskaber. Ja, vi tilbyder helt enkelt den rigtige stemning der passer til netop dit miljø – til glæde for både ansatte og kunder.

Hver eneste dag afspiller vi mere end 500.000 sange i detailforretninger og virksomheder verden over. Vores musikkanaler spænder over genrer som: pop, jazz, dance, klassisk, R&B, soul og world beats, folk, rock, samt musik for børn, aerobics og mange, mange flere. Vores spillelister udbygges og opdateres hver måned, hvor musikere fra hele verden byder ind med ny musik. Vores egne dj´s sørger for at kvaliteten på alle indspilninger er helt i top, og at de er kategoriseret i de rigtige grupper.

 

RadioSparx Scandinavia abonnementer typer:

Vi tilbyder 3 forskellige abonnements typer.

En ”Light” version til den lille butik eller café, som bare ønsker en billig løsning med et begrænset antal musikkanaler. Musikken afspilles direkte fra enten egen PC/Mobil eller Tablet. Du kan med fordel downloade vores APP ”RS-Play” i google playstore, for at få en mere stabil afvikling fra egen enhed.

Vælger du vores ”Light Plus”, abonnement, stiller vi en dedikeret musikafspiller til rådighed, med mere stabilitet, og du undgår samtidig at skulle bruge egen enhed til afvikling af musikken.

Vores ”Premium” abonnement indeholder alle 275 musikkanaler. Herudover har du også mulighed for at lave egne spillelister, uploade og afvikle egne reklamespots og budskaber via vores automatiske scheduler, plus et hav af andre funktioner. Som ”Premium” bruger modtager du vores nye ”R-Box” musikafspiller med hukommelse til hele dagens musikprogram. Løsningen sikrer en musikforbindelse uden udfald, også selvom butikken har en ustabil internetforbindelse. Overvågning og telefonsupport er også en inkluderet del af ”Premium” abonnementet.