Unik musiktjeneste til erhverv

RadioSparx er verdens største musiktjeneste på godkendt afgiftsfri musik til butik, restaurant og erhverv, og repræsenteres i Skandinavien, UK og de balstiske lande af ”RadioSparx Scandinavia”.

Hos RadioSparx får du adgang til et hav af musikkanaler, der spænder over en bred vifte af forskellige genrer og musikkategorier. 

Vi har uden sammenligning markedet største portal med afgift-fri musik, hvor du ikke skal betale afgift til Koda. Vores løsning er som en af meget få tjenester med afgift-fri musik, godkendt hos Koda.

Vi tilbyder mere end 400 forskellige musik-kanaler som indeholder musik der dækker ethvert behov for baggrundsmusik til butikker, cafeer, restauranter, autohuse, byggemarkeder m.m. til en meget attraktiv pris.

Vores løsning egner sig fra alt fra mindre butikker til kædebutikker som har behov for central styring af musikindhold, reklamespots og egne budskaber. Ja, vi tilbyder helt enkelt den rigtige stemning der passer til netop dit miljø – til glæde for både ansatte og kunder.

Hver eneste dag afspilles vores musik i mere end 18.000 butikker, restauranter og virksomheder verden over. 

Vores musikkanaler spænder over genrer som: pop, jazz, dance, klassisk, R&B, soul og world beats, folk, rock, samt musik for børn, aerobics og mange, mange flere. Vores spillelister udbygges og opdateres hver måned, hvor musikere fra hele verden byder ind med ny musik. Vores egne dj´s sørger for at kvaliteten på alle indspilninger er helt i top, og at de er kategoriseret i de rigtige grupper.

RadioSparx Scandinavia abonnementer typer

Vi tilbyder 3 forskellige abonnements typer.

Et Light” abonnement til den lille butik eller café under 240 m2, som bare ønsker en billig løsning med et begrænset antal musikkanaler. 

Musikken afspilles direkte fra enten egen PC/Mobil eller Tablet. Du kan med fordel downloade vores APP ”RS-Play” i  App Store eller Google Play Store, for at få en mere stabil afvikling fra egen enhed.

I vores ”Medium” abonnement til under 240 m2, får du adgang samtlige af vores musikkanaler, samt mulighed for at lave egne spillelister, og afvikle egne spots.

Vores Premium” abonnement er til butikker, cafeer og restauranter over 240 m2. indeholder alle musikkanaler. Herudover har du mulighed for at lave egne spillelister, uploade og afvikle egne reklamespots og budskaber via vores automatiske scheduler, plus et hav af andre funktioner. 

Overvågning og telefonsupport er også en inkluderet del af ”Premium” abonnementet.

Som tillæg til vores musikabonnementer har du mulighed for at tilvælge vores ”R-Box” musikafspiller med hukommelse. Løsningen sikrer en stabil musikforbindelse uden udfald, også ved en ustabil internetforbindelse.