Egne reklamer og spots

Med en RadioSparx musikløsning bliver det let og hurtigt at udføre reklamestrategier og nemt at reagere på hurtige behovsændringer.
Som en ekstra service tilbyder vi produktion af reklamespots til favorable priser. Spots produceres af professionelle speakere i eget lydstudie med mulighed for underlægnings musik.

Vores portal giver dig mulighed for at opbygge kampagner og egne budskaber via vores brugervenlige scheduler som gør det nemt og hurtigt at uploade nye reklamer og spots til kunder og medarbejdere.

Budskaber og kundemeddelelser.

Du kan skræddersy dine budskaber så de passer til handelsmønstrene i de enkelte afdelinger, og løsningen tilbyder samtidigt at kunne afspille medarbejderinformationer på fastlagte tidspunkter før og efter åbningstid. 

Er en vare pludselig udsolgt? Kan du blot sætte kampagnen på pause, indtil du igen har fyldt varebeholdningen op.

 En sæsonvare der ikke sælger hurtigt nok? Kan let accelereres med et reklamespot, afspil det ofte og salget øges.

Musik som indtægtskilde

Løsningen gør det muligt at sælge reklamespots til dine leverandører og dermed gøre din musikløsning til en indtægtskilde. Vores musik er fri for reklamer, men du har som bruger mulighed for at indlægge egne reklamespots og lydfiler. Produktion af jingles og reklamespot tilbydes endvidere til favorable priser, produceret af professionelle speakere og musikere.

Musikzoner

Forskellige zoner i butikken kan have forskellige udsendelser. Zoner kan oprettes lokalt, så der kan afspilles forskelligt musik og forskellige meddelelser i forskellige områder i hver butik. Dette gøres ved at bestille det antal abonnementer svarende til det antal zoner, du ønsker at dække. 

Opdatering af reklameindhold og generel administration
 gøres i vores internetbaserede system, som giver dig lov til at bestemme, hvad der skal afspilles hvor og hvornår.
Al reklame og musikindhold der afspilles i butikken styres let ved hjælp af vores ”Scheduler”, hvor du har mulighed for at redigere både musik og reklameindhold, uanset hvor du befinder dig, kan du hurtigt og nemt opdatere eller ændre indholdet i én butik eller i alle afdelinger.

Dokumentation for afspilning: 
For virksomheder, der har behov for at vide hvilket musikindhold, der er blevet afspillet i butikken, kan du let og ubesværet hente dokumentation for alle afspilninger af både musik og reklamer.

Læs mere om reklamesports i vores musikstudie